ÅNGERRÄTT

Du har enligt lagen om distanshandel rätt till 14 dagars öppet köp när du handlar online.

När du handlar på verras.se erbjuder vi dig 14 dagars öppet köp. Vill du lämna tillbaka, reklamera eller byta varor köpta på verras.se måste du skicka tillbaka varorna via posten då vi i nuläget inte har några fysiska butiker.

När varorna kommer tillbaka till oss lämnas tillbaka pengavärdet på samma sätt som kunden har betalat på, alltså via kort eller kundens konto.

Använd gärna originalförpackningen när du returnerar en vara. Varan ska vara komplett. För att kunna ångra ditt köp får du använda produkten i den utsträckning som krävs för att bedöma om du är nöjd med den, vilket normalt är en gång. Du får självklart öppna produktförpackningen om det behövs för att undersöka varan.

DIN PAKETLEVERANS

Paket är i allmänhet skickas inom 2 dagar efter mottagandet av betalningen och levereras via Posten eller DHL med spårning och avlämning med underskrift.

ÅTERBETALNINGSSKYLDIGHET

Om du utnyttjat din ångerrätt genom att skicka varorna till oss med posten, betalar vi tillbaka vad du har betalat snarast eller senast inom 14 dagar från den dag då vi tog emot returen. Om delar av en leverans returneras till oss återbetalas ej fraktavgiften.

ADRESS FÖR RETUR VIA BREV/PAKET:

att:Märk paketet med orsak såsom reklamation eller ånger.

Verras AB

Stationsplan 1

56830 Skillingaryd

REKLAMATIONS RÄTT

Vi tillämpar Konsumentköplagens reklamations rätt, vilket ger dig som kund rätt att reklamera en produkt i upp till 3 år. Vi följer även de riktlinjer som är uppsatta av Konsumentverket och vid en eventuell tvist följer vi alltid ARNs (Allmänna reklamationsnämnden) rekommendation.