SÄKRA BETALNINGAR

Säkert med PAYSON

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Comodo säkerhet

Wildcard SSL
Wildcard SSL 

Att tänka på:

  • Det du framförallt bör tänka på är att inte lämna ut kortuppgifter över en osäker anslutning. Kontrollera att webbsidan där kortuppgifterna ska lämnas börjar med https:// till skillnad mot en osäker anslutning som börjar med http://. En säker anslutning gör att kommunikationen inte kan "avlyssnas" av någon utomstående.
  • Det är bra om företaget har en så kallad SSL-certifiering. Ett certifikat bör då synas tydligt på deras webbsida. Det SSL gör är att skapa en kanal mellan två datorer. När du skickar data till servern så krypteras den. SSL lägger även till digitala signaturer för att identifiera server och användare.
  • Många banker erbjuder idag tjänster för att genomföra säkra kortbetalningar på nätet. Det kan till exempel ske genom att en virtuell kopia av ditt kort skapas och som endast kan användas för föranmälda köp. Kontakta din bank för information om säkra kortbetalningar på nätet. Kontrollera gärna ditt kontoutdrag efter att du har betalat för att se att rätt belopp har dragits. Lämna aldrig ut ditt kortnummer på en okrypterad sida eller i ett e-postmeddelande.

Lägg märke till vår Lita-på-sigill

Vad är en Trust-sigill?

Ett förtroende sigill är en visuell stämpel som visas på e-handel webbplatser för att kommunicera säkerhet och pålitlighet av webbplatsen till sina besökare. En Comodo SSL förtroende sigill indikerar att webbplatsägaren har gjort kundens säkerhet högsta prioritet genom att säkert kryptera alla sina transaktioner. Detta hjälper till att bygga förtroende för webbplatsen.

Vi erbjuder även SWISH för vår kunder här hemma i Sverige

Swish är en tjänst som utvecklats för att erbjuda en enkel och trygg mobil tjänst för direkta betalningar. Arbetet med att utveckla Swish startade som ett samarbete mellan sex av Sveriges största banker; Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB samt Swedbank och Sparbankerna. I december 2012 lanserades Swish, en mobil betallösning mellan privatpersoner.

Läs mer om swish HÄR